Restorāns “Bibliotēka Nr 1”

“Bibliotēka Nr 1” ir viens no Latvijas labākajiem un izsmalcinātākajiem restorāniem, kas atrodas pašā Rīgas centrā. Restorāna “Bibliotēka Nr 1” galvenais šefpavārs ir Māris Jansons, kurš ikvienu klientu pārsteigts ar īpaši gardu moderno latviešu virtuvi. Modernā latviešu virtuve nenozīmē, ka restorānā tiks pasniegti tradicionālie zirņi ar speķi tikai greznākā bļodā, šīs virtuves pamatā ir nacionālie ēdieni modernā un mūsdienīgā izpildījumā.

Šefpavārs Māris Jansons, kurš iepriekš strādājis La Boheme, ļauj saviem klientiem baudīt labākos un augstvērtīgākos Latvijas sezonālos produktus, kuri ir variēti dažādās un neatkārtojamās ēdienu kombinācijās, turklāt pievienotas ir arī tik ierastās, bet nenovērtējamās latviešu garšvielas un garšaugi. Ikviens restorāna “Bibliotēka Nr 1” apmeklētājs var atrast ēdienu tieši savai gaumei. Restorānā iespējams uzkodās nogaršot tādus ēdienus kā tunzivs tartaru, baltvīnā vārtītu bumbieru salātus, Latvijā audzēta strausa tartaru, liellopgaļas karpačo, apsvilinātas jūras ķemmītes un citus ēdienus. Pamatēdienu ēdienkartē ir pieejama dienas zivs (par to gan ir jājautā viesmīlim), Īslandes jēra mugurgabals, pīles krūtiņa, viegli sacepti cukīni, pērļu grūbu risoto un citi ēdieni. Protams, ēdienkarte mainās atkarībā no tā, kādas sezonas izejvielas ir pieejamas. No desertiem ir iespējams baudīt 4 Latvijas sierus, plūškoka ziedu krēmu ar rabarberiem, dravnieka prieku, brilē krēmu, biezpiena saldējumu un citus saldos ēdienus.

Restorāns “Bibliotēka Nr 1” šobrīd ir vienīgais Baltijas valstīs, kurš 2013. un 2014. gadā ir saņēmis ietekmīgā izdevuma “Wine Spectator” Award of Excellence par tā izmeklēto vīna karti. Turklāt šis restorāns ir unikāls ar to, ka tas arī vīnus importē. Vīnzinis Jānis Gailis rūpējas par vīna karti, kurā atrodami labi Itālijas vīni, piemēram, baltvīni Cru Salt Chardonnay Blanc (2011), Cru Stern Sauvignon Blanc (2013), Cru Rifall Riesling DOC (2012), sarkanvīni Vignaricco DOC (2009), Pignolo DOC (2007) un vēl daudzi citi, jo šajā restorānā patiešām ir ļoti plašs vīna klāsts. “Bibliotēkā Nr 1” arī ir īpaša vīna ierīce, kas ļauj apmeklētājiem nobaudīt arī glāzi vīna.

Restorāns “Bibliotēka Nr 1” šefpavāra Māra Jansona vadībā ir saņēmis arī 2. vietu Latvijas labāko restorānu topā. Restorānam ir izsmalcināts dizains, kurā apvienots kā vēsturiskais, tā arī jaunais un modernais. Interjerā izmantoti arī lieli apgaismes ķermeņi, kas piešķir restorānam īpašu atmosfēru.

Valmieras kafejnīca „Bastions”

Valmierā, skaistā, gleznainā vietā nu jau ilgus gadus saviem apmeklētājiem ir atvērta kafejnīca „Bastions”. Telpas ir iekārtotas ļoti gaumīgi, interesanti un mājīgi. Ieejot iekšā pārņem tāda savāda un patīkama sajūta. Es zinu, ja gribēšu pabūt viena, es noteikti atradīšu kādu nostūrīti un varēšu izbaudīt vientulību, ja gribēšu pavadīt laiku ar kopā draugiem, tad arī atradīsies piemērotas telpas, kurās varēsim mums vajadzīgo laiku netraucēti pasēdēt un izrunāt visu mums nepieciešamo.

Apkalpojošais personāls vienmēr ir laipns, neuzbāzīgs. Viņi ir profesionāļi savā jomā.

Tur cilvēki iegriežas paēst gan brokastis, gan pusdienas, gan vakariņas, tur cilvēki norunā satikšanos un izbauda atkalredzēšanās prieku pie kafijas tases un pasakaini garšīgā deserta.

Kafejnīca „Bastions” priecē un lutina mūs ar latvisku virtuvi, kas diemžēl mūsdienās jau kļūst par īstu retumu. Ēdiens vienmēr ir svaigs, garšīgi pagatavots, katrs gardēdis var izvēlēties ēdienu atbilstoši savai gaumei. Rūpējoties par saviem apmeklētājiem, pusdienu laikā tiek piedāvātas kompleksās pusdienas. Apmeklētājiem, kuri ir veselīga dzīvesveida piekritēji , tiek piedāvātas dabīgās sulas. Ziemas un pavasara mēnešos tā ir laba vitamīnu un enerģijas deva. Iepriecina arī tas, ka apmeklētājiem tiek piedāvātas atlaižu kartes. Kafejnīcā ir arī atbilstoša dzērienu izvēle.

Ēdienkarte regulāri tiek papildināta ar jauniem ēdieniem.

Rūpējoties par mūsu veselību, kafejnīca „Bastions” ēdiena pagatavošanai izmanto sezonālos vietējo zemnieku produktus.

Gadalaika siltajā laikā ir iespēja atpūsties un izbaudīt ēdienus, atspirdzinošos dzērienus, saldējumu āra terasē, bet gadalaika aukstajā laikā – siltajās un mājīgajās telpās nesteidzīgi varat baudīt tēju vai aromātisko kafiju.

Kafejnīca „Bastions” var parūpēties arī par svinībām, kurās ir paredzēts lielāks cilvēku skaits. Jums ir iespēja izmantot banketu zāli, kura ir paredzēta saviesīgiem vakariem un semināriem. Pēc smagas darba nedēļas jūs varat relaksēties saunā vai džakuzi vannā. Tas ir ļoti ieteicams arī cilvēkiem, kuri rūpējas par savu veselību.

Ja jūs esat ļoti aizņemts cilvēks vai arī ja jums nav iespēju pašiem pagatavot uzkodas banketam vai uzklāt galdu, tad droši varat sazināties ar kafejnīcu „Bastions”. Viņi par jums parūpēsies un piedāvās vislabāko risinājumu.

Kafejnīcā ir pieejams WiFi bezvadu internets.

Ja jūs dzīvojat Valmierā vai tās tuvumā, jūs noteikti zināt kafejnīcu „Bastions”. Ceru, ka esat to apmeklējis un izbaudījis gan garšīgo ēdienu, gan laipno apkalpošanu, gan apkārtnes gleznainās vietas. Ja Valmierā neesat bijis, bet pošaties uz turieni un ja jums ir jāizvēlas, kurp doties paēst, vai pavadīt brīvo laiku, kurš nejauši ir parādījies – tad droši dodieties uz „Bastionu” un izbaudiet visu par ko es jums stāstīju!

Attēls no valmieraszinas.lv

Turkebab apskats

Turkebab ir viena no Latvijas pēdējā laika zināmākajām ēstuvēm, ar 6 dažādām ēstuvēm Rīgā un vēl 2 mobilajiem Turkebab furgoniņiem. Šis uzņēmums ir dibināts 2009 gadā un SIA “turkkebab” 2011 gada apgrozījums bija vairāk kā 400 tūkstoši Eiro, bet arī uzņēmuma zaudējumi bija visai ievērojami un tie mērāmi vairāk kā 70 tūkstošu Eiro apjomā. Šī ēstuve taisa vienus no gardākajiem kebabiem, ko var atrast Latvijā, un ne par velti, tik daudz cilvēku ieturas šinī restorānā. 2012. gadā šim restorānam gadījās slikta slava ar savu piedalīšanos Positivus festivālā, kur tas saņēma sodu, jo daudzi festivāla apmeklētāji saindējās ar šī restorāna ēdienu, bet kopš tā laika uzņēmums ir atkopies un tam iet labāk kā jebkad.

Turkkebab piedāvā vairāku veida kebabus, kas gatavoti no pašiem svaigākajiem produktiem, un šis restorāns arī veido pats savus doner kebabu gaļas iesaiņojumus, ko citiem restorāniem iespējams iegādāties un izmantot. Šis uzņēmums piedāvā arī iegādāties franšīzi par 5000 Eiro uz 5 gadiem, un 6% no kopējā apgrozījuma, bet diezin vai šim brendam ir tik liela atpazīstamība, lai uzņēmēji būtu gatavi maksāt 6% no visa sava apgrozījuma, jo šajā biznesā jau tā parasti peļņa ir mērāma vien-procentu skaitļos, ja tāda vispār ir, jo, parasti, pirmos gadus pēc uzņēmuma atvēršanas tas strādā ar zaudējumiem, līdz nonāk līdz pietiekoši lielai atpazīstamībai un tād tikai sāka tā peļņa un izplešanās.

Šī restorānu ķēde arī aktīvi darbojas sociālajos tīklos tādējādi palielinot savu atpazīstamību un lēnām audzējot savu sekotāju skaitu. Turkkebab sociālajos tīklos:

Un šajos sociālajos tīklos uzņēmums nemitīgi peidāvā dažādas akijas, ar jauniem peidāvājumiem, atlaidēmun citiem klientu priekiem. Un vēl restorāns ik pa laikam piedāvā savus pakalpojumus kolektīvās iepirkšanās portālos, kur nopērkot kuponu iespējams saņemt kebabu ar diezgan iespaidīgām atlaidēm.

Ceru, ka nu jums tapa vairāk skaidrs, kas ir šis uzņēmums un ko tas piedāvā, un, ja nākamreiz gribas ēst tad droši dodieties uz šī restorāna filiālēm un nogaršojiet vienu no garšīgākajiem kebabiem Latvijā!

Uzņēmuma mājas lapa: www.turkebab.com

Restorāns Kaļķu Vārti

“Kaļķu vārti” ir viens no Rīgas lieliskākajiem restorāniem, kurš atrodas tās vecpilsētas centrā un tajā tu vari atvērt savu sirdi un garšas kārpiņas aizraujošam, interesantam un, galvenais, gardam ceļojumam un baudījumam. Tajā tu vari baudīt kā formālas darījumu pusdienas, tā romantiskas vakariņas vai vienkārši izklaidēties ar draugiem.

Šis restorāns savā ēdienkartē piedāvā dabīgus, svaigus un, pats svarīgākais, pašmāju produktus, kā rezultātā Kaļķa Vārti ir izslavēti savas tautas kulinārijas tradīciju glabāšanā. Tajā tu varēsi nobaudīt kā mūsdienīgus un nedaudz modernizētus ēdienus no Latviešu virtuves, tā receptes, kuru tradīcijas iestiepjas senā pagātnē.

Un arī interjers šajā restorānā ir neatkārtojams. Pēc 2009. gadā notikušās pārveides Kaļķu vārti ir ieguvuši modernu un gaišu izskatu, kuru papildina dažādi latviešu etnogrāfiskie motīvi. Tādas detaļas kā koka kolonnas un brīnišķīgas lustras sniegs tev ne tikai mājīgu noskaņu, bet arī tik ļoti restorāniem piestāvošo glamūrīgo sajūtu.

Šajā restorānā ne tikai strādā Baltijā labākie pavāri un konditori, bet arī labākie un laipnākie viesmīļi un bārmeņi. Kaļķu vārti ir izslavēti ar savu lielisko apkalpošanu un sirsnīgo attieksmi no restorāna darbinieku puses.

Ēdienkartē ietilpst tādi ēdieni kā cepta jūras ķemmīte ar langusta asti, tomāti ar izturētu govs piena sieru, asā krēmzupa ar sama fileju, grūbas ar burkānu biezeni un daudzi citi ēdieni, bet desertu ēdienkartē var atrast ne tikai speciālo Kaļķa vārtu firmas desertu, bet arī saldējumu izlasi, biezpiena sacepumu ar upeņu gelu un melleņu slāņmiju ar piena pilēm.

Arī dzērienu piedāvājums Kaļķa vārtos ir ļoti plašs. Sākot ar dažādu šķirņu šampaniešiem un vīniem un beidzot ar mājas vīniem un pat šeriju.

Restorānā ir iespēja ne tikai vienkārši paēst, bet arī rīkot banketus un fušetus līdz pat 250 personām. Tas piedāvā arī baudīt dzīvo mūziku kluba telpās, kurās ietilpst līdz 300 cilvēkiem, kā arī ir iespēja noīrēt šīs telpas savām privātām ballītēm. Papildus tam, lielisko pavāru un konditoru darbus var baudīt arī ārpus restorāna telpām, jo Kaļķu vārti piedāvā arī izbraukuma pakalpojumus, piegādājot un gatavojot mielastu telpās, kuras izvēlas pats klients.

Ievērojami ir tas, ka Kaļķu vārtos ēdienu ir jau baudījuši daudzi slaveni un ietekmīgi cilvēki no NATO samita dalībniekiem, kuru skaitā bija 26 dažādu valstu prezidenti, līdz Spānijas un Nīderlandes karaliskajām ģimenēm, dažādiem slaveniem mūziķiem, izpildītājiem un citām zvaigznēm. Šis restorāns ir iecienīts un iemīļots daudzu sabiedrībā populāru cilvēku vidū, kā arī vienkāršo cilvēku sabiedrībā.

Avots: www.kalkuvarti.lv

Stenders Pica

Stender’s pica ir picēriju tīkls, kuras zīmols pastāv jau 10 gadus un ir attīstījies kā respektabls ēdināšanas bizness ar lielisku ēdienkarti, ideālu apkalpošanu un skaistiem restorāniem.

Stender’s vārdu šīs picēriju un bāru-klubu tīkls ieguva 1999. gadā, kad kāds bārs-klubs Kuldīgā tika pārsaukts par Stender’s bāru – klubu pateicoties kāda apmeklētāja izsaucienam “sasodīts stender’s” pēc tam, kad viņš atsita galvu pret šīs iestādes zemo durvju stenderi. Aizsākumos bija tikai viena Stender’s vieta, kur varēja baudīt mūziku un garšīgas pankūkas, bet ar laiku, kā šīs vietas atpazīstamība pieauga, tā sāka attīstīties arī Stender’s tīkls vairākās lielajās Kurzemes pilsētās – Kuldīgā, Saldū, Ventspilī un Talsos.

Pēc kluba-bāra izplatīšanās izveidojās arī Stender’s Pica tīkls,  kurš sastāv no mājīgām picērijā, kurās picas gatavo pēc senas un pārbaudītas receptes.

Šīs picērijas piedāvā vairāku veidu picas, sākot no Studentu līdz Čempionu picai ar vistas fileju krūtiņu, marinētiem gurķiem, papriku un čili. Bet papildus picām, Stender’s ēdināšanas restorānā var nogaršot arī vairāku veidu pankūkas,  4 veidu podiņus, dažādus salātus un citus ēdienus, kas padara šo picēriju ēdienu klāstu bagātīgu, un tajās ikviens atradīs kaut ko piemērotu sev.

Uz šīm picērijām var doties ar draugiem, mīļoto, ģimeni un bērniem, jo ir pieejami ne tikai parastie ēdieni, bet arī dažādi bērnu komplekti, kuri ir padarīti īpaši interesanti, kā arī dažādi dzērieni un saldie ēdieni.

Pašreiz Stender’s picērijas ir sastopamas Kuldīgā, Talsos un Ventspilī, kur katrā vietā ir mazliet citāds, bet vienādi mājīgs iekārtojums, lieliska un, galvenais, ātra apkalpošana un ideāli garšīgs ēdiens.

Bet oriģinālo Stender’s klubu-bāru ar ļoti zemajām durvju ailēm tu vari apciemot Kuldīgā Liepājas ielā 3, kur tev piektdienu un sestdienu vakaros būs iespējams atpūsties un izbaudīt klubu mūziku no labākajiem Latvijas dīdžejiem un dīdžeju apvienībām, ar kurām Stender’s klubs – bārs sadarbojas jau daudzu gadu garumā, bet katru dienu būs iespējams garšīgi paēst, padzert dažādus kokteiļus un vienkārši izbaudīt atmosfēru.

Avots: www.stenderspica.lv

Glendeloka

Glendeloka krodziņš ir mājīga pasēdēšanas vieta jums un jūsu ģimenei, bet var būt arī vieta jūsu biznesa pusdienām, vai romantiskam randiņam. Šīs krodziņš atrodas 2 Km attālumā no Cēsu centra virzienā uz Valmieru, un ir veidots senlaicīgā stilā ar guļbūves mājiņu, garšīgiem ēdieniem un laipnu apkalpošanu. Krodziņš Glendeloka ir 2006. gadā dibināts ēdināšanas uzņēmums, kas nodarbojas ar ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu klientiem, un tajā ir iespējams ietilpt līdz 70 cilvēkiem ziemas mēnešos bet līdz pat 130 cilvēkiem vasaras mēnešos un pie paša krodziņa ir plašs stāvlaukums kā arī spēļu laukums bērniem gan iekštelpās gan ārtelpās.
Glendeloka ēdienkarte ir ļoti izsmalcināta un tur pieejami dažnedažādākie ēdieni sākot no vienkāršām pusdienām vai vakariņām līdz pat dažādiem smalkiem saldajiem un dažādiem speciāliem sezonāliem ēdieniem, kā arī senlatviešu tradīcijām bagātiem ēdieniem. Krodziņa cenas ir visai pieņemamas un tajā papusdienot vai pavakariņot divatā var par 10 līdz 20 Eiro, bet, protams, iespējams arī šo summu paplašināt ar izsmalcinātiem vīniem un citiem gardēžu ēdieniem un uzkodām.
Krodziņā pamatā ir divi stāvi iekštelpās un sēdēšana pie galdiem ir visai romantiskā gaisotnē, jo visas iekštelpas ir veidotas no guļbūves baļķiem un pat krēsli un galdi ir speciāli piemeklēti lai radītu labu atmosfēru, uz kuru gribēsies atgriezties vēl un vēl.

Uzņēmuma izvēlētā darbības vieta 2 Km attālumā no Cēsu centra ir laba, jo tas ir tieši Valmiera-Cēsis šosejas malā un atpūtniekiem to ir ļoti viegli pamanīt, un Cēsiniekiem ir iemesls izbraukt no pilsētas, lai iegūtu labāku atmosfēru un klusāku vietu, kur baudīt vakaru ideālu vakariņu gaisotnē.

Krodziņa īstā adrese ir “Ata Kronvalda iela 2b”, bet telefona numurs ir +3716416016, un jūs varat apmeklēt uzņēmuma mājas lapu šeit: www.glendeloka.lv

Restorāna “Vincents” apskats

Vincents ir viens no Latvijas prestižākajiem restorāniem, kas ticis atvērts jau tālajā 1994. gadā, un kuru jau no pašiem pirmsākumiem vada Latviešu slavenais šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kas ir arī Latvijas Trīszvaigžņu ordeņa ieguvējs.
Vincents ir augstākās klases restorāns, kur iespējams baudīt gan ikdienas vakariņas, gan arī svinēt greznas viesības, un šī restorāna vārds jau ir zināms visā plašajā pasaulē, jo slavenību loks, kas ir mielojušās šajā restorānā ietver Princi Čārlzu, Eltonu Džonu, Angeli Merkeli un pat Džordžu Bušu, un vēl daudz citus vairāk vai mazāk pazīstamu cilvēku. Vincents saviem klientiem piedāvā vienu no skaistākajām un gleznainākajām ainavām Rīgā – 15 minušu gājienā no Vecrīgas, un paša restorāna iekārtojums un interjera dizains liek pārējiem Latvijas restorāniem nobālēt!

Martins ritinsVincents saviem klientiem piedāvā izsmalcinātu ēdienkarti, kas tiek mainīta atbilstoši gadalaikiem un sezonām , bet paši ēdieni tiek iegūti no maziem ekoloģiski tīrām lauksamniecībām, kur tiek saņemti augļi, dārzeņi un arī gaļas produkti. Vēl runājot par ēdienu restorāns Vincents piedāvā saviem klientiem arī tiešām eksotiskus ēdienus, kā Latvijā audzētus zivju ikrus, vai uz oglēm grilētu steiku, un atkarībā no sezonas šie ēdieni nemitīgi mainās, kas nozīmē, ka patstāvīgie apmeklētāji varēs izgaršot daudz un dažādas garšu buķetes un nebūs jāgaršo viens un tas pats ēdiens atkārtoti.

Vincents ir slavens arī ar savu plašo vīnu izvēli, kur iespējams nobaudīt tādus eksotiskus vīnus, kuru vienas pudeles vērtība mērāma vairāk nekā 250 Eiro apmērā, bet, protams, ir arī dzērieni, kas ir vairāk pa kabatai ikdienas restorānu apmeklētājiem.

Vincents ticis atzīts arī par Latvijas labāko restorānu aizvadītajā 2013. gadā, kas nozīmē tikai to, ka arī smalkajās aprindās un kopējos balsojumos šis restorāns tiek atzīts par Latvijas vislabāko un izsmalcinātāko ēdināšanas iestādi!

Vairāk par pašu restorānu skatieties šeit -> www.restorans.lv

Vairāk Saules restorāna apskats

Vairāk Saules viens no pazīstamākajiem ēdināšanas uzņēmumiem Latvijā. Tas tika dibināts 2002. gadā un to tā brīža nav zaudējis savu kvalitāti un popularitāti. Šobrīd uzņēmuma ir piecu restorānu tīkls. Vairāk saules restorāni atrodas Rīgā TC Spice, TC Domina. Rīgā Dzirnavu ielā 60, Wokcafe, Mārupes ielā 3. Vairāk saules restorāns izceļas ar savu pārdomāto un patīkamo interjetu, ko var izjust atrodoties kādā no viņu restorāniem.

Vairāk saules nesen atvēra savus specializētos veikaliņus, kuros tirgo dažādus makaronu izstrādājumus, kā svaigu pastu un ravioli, kas ir mūsu pašu Latvijas zemnieku audzēts, tātad dabīgs un nesatur nekādus konservantus, krāsvielas un E-vielas. Šie specializētie veikaliņi atrodas Rīgā TC Riga Plaza un Biķernieku Rimi.

Kopš 2006. gada uzņēmums ir izveidojis savu piegādes sistēmu, ar kuras palīdzību varat pasūtīt sev vēlamo ēdienu un tas tiks piegādāts jūsu norādītajā adresē. Ēdiena piegādes cena būs atkarīga no piegādātā ēdiena kopējās summas un jūsu atrašanās vietas Rīgā. Vairāk par piegādes cenām jūs varam pārliecinaties restorāna Vairāk Saules mājas lapā. Ēdienus iespējams pasūtīt gan zvanot pa tālruni, gan Vairāk Saules interneta vietnē.

Restorāns piedāvā arī banketu apkalpošanu izbraukumos līdz pat 5000 personām. Ir iespēja arī pasūtīt dažādas uzkodas, desertus un citus individuāli izstrādātus ēdienus.

Restorāna ēdienkarte ir visai plaša, iekļaujot sevī dažāda veida uzkodas, salātus, zupas, picas, suši, pastas un ravioli, gaļas un zivju ēdienus, veģitāros ēdienus, desertus kā arī īpašos ēdienu piedāvājumus bērniem. Uzņēmums piedāvā arī iegādāties klientu karti, ar kuru iepērkoties Vairāk Saules restorānos vai pasūtot ēdienu jūs saņemsiet 10% atlaidi.

Vairāk Saules restorāns ir aktīvs arī sociālajos tīklos. Draugiem.lv mājas lapā uzņemumam ir vairāk kā 200 sekotāji, twitter.com vairāk kā 2000 sekotāji un facebook.com 900 like. Diezgan augstais sekotāju skaits liecina par to, ka uzņēmums aktīvi komunicē ar saviem klientiem un ir ieinteresēts paplašināt savu klientu loku. Sociālajos tīklos restorāns publicē gan jaunumus un izmaiņas ēdienkartē, gan dažādas akcijas un īpašos piedāvājumus, kā arī izmaiņas veikalu un restorāna darba laikos brīvdienās un svētkos.

Plašāku informāciju par restorānu varat atrast restorāna mājas lapā – http://www.vairaksaules.lv/

LuLu pica apskats

Lulu Pica, jeb SIA Later LTD ir Latvijas ēdināšanas uzņēmums, kas piedāvā vairāk, kā 20 dažādu veidu picas, un darbojas Latvijas tirgū jau no tālā 1994. gada. Lulu pica, ir viena no pazīstamākajām picērijām Rīgā un Rīgas apkārtnē, un gadu gaitā šim uzņēmumam ir izdevies attīstīt savu biznesu, un nu jau Rīgā atrodas 7 Lulu picērijas, un Lulu pica piedāvā arī ikvienam iesaistīties ar viņiem biznesā izveidojot franšīzes, un šādas sadarbības Lulu picērijai jau ir Limbažos un Jūrmalā.
Uzņēmumam atšķirībā no citām līdzīgām picērijām ir iespēja pasūtīt picu internetā, bet kas ir vēl interesantāk ir iespēja pašam sakombinēt savu picu, un iegūt to ar tieši tādām sastāvdaļām, kā vēlaties, lai nebūtu jāizvēlas no jau esošajiem piedāvājumiem. Lulu picērija pēdējo gadu laikā diezgan bieži cenšas spodrināt savu uzņēmuma ar atraktīvām spēlēm un bildēm sociālajos tīkos, kā arī reklamējoties, piesaistot slavenus Latvijas cilvēkus, kā grupu “Transleiteris”, u protams nevar nepieminēt picērijas slaveno saukli “tas ir pilnīgs Lulu”

Pica Lulu, kā jau minēju aktīvi darbojas arī sociālajos tīklos, un viņi ir paspējuši savākt vairāk, kā 2700 Facebook Likes, vairāk, kā 7000 Twitter sekotājus un gandrīz 9000 Draugiem.lv sekotājus, bet jāpiemin arī tas, ka uzņēmums pēdējā gada laikā aktīvi cenšas arī atklāt jaunu sociālos tīklus un , piemēram, portālā Instagram viņiem jau ir 900 sekotāji, kas ir diezgan iespaidīgi.
Kopumā skatoties uz uzņēmuma statistiku, var droši teikt, ka uzņēmums ir iesakņojies Latvijas sabiedrībā, un viņu piedāvātās picas, piegāde mājās, un laipnā apkalpošana ir nevainojami, kas tad arī ļauj uzņēmumam attīstīties un augt, neskatoties uz savu ievērojamo vecumu.

Vairāk par uzņēmumu šeit www.lulu.lv

Čili pica apskats

cili picaČili pica restorānu ķēde, kas darbojas zem uzņēmuma nosaukuma SIA “Pica Serviss” ir 2001. gadā atvērta retorānu ķēde, kuras pirmais restorāns tika izveidot Liepājā, un nākamo gadu laikā uzņēmumam ir izdevie izplesties pa 10 Latvijas lilākajām pilsētām, nemaz neskaitot to, ka Rīgā vien picērijai ir 16 filiāles!
Čili pica ir uzņēmums ar stipru motivāciju un gribasspēku izplesties un augt, sniedzot saviem klientiem pašu labāko klientu apkalpošanas dienastu, lētākās cenas un teicamu kvalitāti, un tieši šīs vērtības ir bijušas apr pamatu tam, kāpēc šim uzņēmumam ir izvedies izplesties arī ārpus Latvijas robežām atverot arī vairāk, kā 10 restorānus Lietuvas lielākajās pilsētās.

Čili pica saviem klientiem piedāvā vismaz 55 dažādus picu veidus, un dažādas uzkodas, saldos ēdienu, zupas un arī kokteiļus, nemaz nerunājot par alus uzkodām un asajām uzkodām, bet, manuprāt, vislabākais ši uzņēmums biznesa modelī ir mājīgi iekārtotie restorāni un tas, ka picu, ko pasūti tu uzreiz redzi, ka tā tiek cepta tavā acu priekšā, nevis uzcepta no sasaldētas stadija, vai kā savādāk pagatavota. Tieši šis picas cepšanas process ļauj čili picu dēvēt par īstu restorānu nevis “fast food” ēstuvi un ikdienas pusdienu un brokastu akcijas, kā arī ātrā un laipnā klientu apkalpošana tikai piedod papildus punktus šim uzņēmumam.

Viss ši kopā nonāk pie tā, ka Čili picai Facebook sociālajā tīklā ir vairāk, kā 6 tūkstoši sekotāju, Twitter kontā uzņēmumam ir vairāk, kā 8000 sekotāju un portālā draugiem.lv uzņēmumam ir izdevies savākt vairāk, kā 17 tūkstošus sekotāju, aks ir patiešām iespaidīgs skaitlis.

Čili picu ēdienu un galvenokārt picas ir garšīgas, un dažādie picu veidi un izmēri ļaus ikvienam atrast sev piemērotu ēdienu, un interesanti ir tas, ka uzņēmums piedāvā arī pasūtīt picu ar īsiņas palīdzību, kas, manuprāt, ir jaunums Latvijas ēdienu piegādātāju nišā. Un lai gan uzņēmumam ir bijušas labas un sliktas dienas, par ko liecina ātra vaicājums izdarīšana lielākajos ziņu portālos, tas tikai leicina apr to, ka uzņēmuma vadība ir neatlaidīga un spēj pārvarēt grūtības un negozējas uz saviem lauriem, bet cenšas visu laiku augt un attīstīties, jo tikai tā ir iespējams sasniegt vairāk, kā konkurentiem.

Vairāk par restorānu viņu mājas lapā https://www.e-pica.lv/lv